CO2 Bersa BP9CC MS 4,5mm Airgun GNB

Sačuvaj
Proizvođač:
ASG
Model:
CO2 Bersa BP9CC MS 4,5mm Airgun GNB
Kategorija:
Airgun
11.900 RSD

Opis proizvoda

BP9CC je polu-automatski 4.5mm pištolj, licenciran od strane BERSA. Pištolj je lagan, kompaktan, ultra tanak, sa ergonomskim dizajnom koji poboljšava liniju vidljivosti. Napaja se na CO2 kapsulu koja je smeštena u unutrašnjosti drške koristeći ’easy-load’ sistem, a kuglice su smeštene u štapni (Stick) okvir. Integrisana ’picatinny’ šina omogućava montažu lasera ili taktičkih svetla. Drška i metalna navlaka imaju autentičnu BERSA oznaku i svaki pištolj dolazi sa svojim jedinstvenim serijskim brojem.


Dužina: 168 mm

Dužina cevi: 74 mm

Kapacitet okvira: 20 kuglica

Brzina: 110ms/360fps

Težina: 610g

Snaga: 2,1 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Specifikacije

Replike pištolja i revolvera Da