CO2 CZ 75D Compact DualTone MetalSlide 4,5mm Airgun GNB

Sačuvaj
Proizvođač:
ASG
Model:
CO2 CZ 75D Compact DualTone MetalSlide 4,5mm Airgun GNB
Kategorija:
Airgun
11.000 RSD

Opis proizvoda

CZ 75D Compact sa metalnom navlakom u dve boje (DualTone). Replika ima autentične oznake CZ kao i svoj jedinstveni serijski broj. Opremljen je šinom (rail) za montažu dodatne taktičke opreme. Zadnji nišan je podesiv što omogućava dodatno podešavanje za još bolju preciznost. U okvir staje 17 kuglica 4,5mm kao i 12g CO2 ampulu. Gumirani okvir sa donje strane pruža zaštitu prilikom pada. Gumirana ručka replike čini je vrlo konfornom u ruci.


Dužina: 185 mm

Dužina cevi: 92,5 mm

Kapacitet okvira: 17 kuglica

Brzina:116ms/380fps

Težina: 662g

Snaga: 2,3-2,7 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Specifikacije

Replike pištolja i revolvera Da